Kodokan JudoDenne boken regnes av mange for å være den viktigste judoboken - aller mest på grunn av at store deler av den er skrevet av Jigoro Kano. Hvis du er ute etter dype og filosofiske betraktninger om judoens innerste vesen, blir du nok skuffet etter å ha lest denne boken. Dette er absolutt en bok du bør ha i ditt judobibliotek, men den gir på ingen måte et fullstendig inblikk i hva judo dreier seg om. Her er innholdet:

  • Basic judo concepts
  • Techniques
  • Free practice
  • Forms
  • Health and first aid

Kodokan Judo er best egnet som et oppslagsverk der du kan finne de aller fleste judoteknikkene og en kjapp gjennomgang av vanlige kata.

Rating: ★★★★☆
Forfatter: Jigoro Kano
Antall sider: 264
Forlag: Kodansha
ISBN: 0-87011-681-9
Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også