NJF skal 20-21. september gjennomføre det største arrangementet vi har hatt siden vi arrangerte EM for menn i 1985 - for over 20 år siden!

Dette er den muligheten norsk judo har til å vise for resten av Europa og verden for øvrig at vi er en del av den store judofamilien. Vi har allerede fått sikre signaler på at det kommer lag/deltagere fra Tyrkia, Ungarn, Finnland, Sverige, Danmark, Island og Australia. Vi har også fått signaler på at det kommer deltager fra sterke nasjoner som Nederland, Tyskland, Storbritannia og Azarbadjan. Og vi jobber med å få med flere nasjoner.

Norske judoutøvere, trenere, dommere og ledere har her en unik mulighet til å se og lære judo på et mye høyere nivå enn det vi ser til dagelig. Noen av medaljevinnerne fra NM senior vil få mulighet til å delta, forutsatt at de følger et treningsopplegg som blir satt opp av landslagstreneren.

Til et slikt stort arrangement trenger vi mange folk til å besette alle de ulike funksjonene, noen er allerede plukket ut men vi trenger fortsatt frivillige. Funksjonene som skal besettes er mange og utfordrende.

Så hvis du har lyst til å bidra til norsk judos største oppdrag siden 1985 er det bare å ta kontakt med Sven-Ove Johansen. Sett også opp hva du kan tenke deg å bidra med så blir du kontaktet.

For de som har lyst til å være tilskuere så blir det rikelig anledning for det også, det vil i løpet av Juni bli lagt ut informasjon på hvordan du kan kjøpe billetter med forskjellige slags pakketilbud også.

Judo for Fred kommer i tillegg til å kontakte alle klubber med oppfordring om å stille med tilskuere, noen klubber er allerde i gang med planleggingen av turen til Drammen og World Cup stevnet. Hvis klubbene er tidlig ute med å ta kontakt kan vi klare å skaffe rimelig overnattinger i dojoer og på skoler, men det er begrenset med plass så dette blir først til mølla prinsippet.

Vi satser på at det blir mange tilskuere og stor stemning i hallen disse 2 dagene i september, bli med å gjør dette til et stevne som deltagerne vil husk slik at de gjerne kommer tilbake til oss.

Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart