David Douillet i dramatisk fakkelstafett

Den svært populære franske judolegenden David Douillet var bare en av idrettsutøverne som var involvert i den svært dramatiske fakkelstafetten i Paris i dag. Minst tre ganger måtte ilden slukkes på grunn av sikkerhetshensyn. Det var også markeringer på og rundt selveste Eiffeltårnet.

Årsaken til urolighetene omkring den olympiske ilden er selvsagt demonstrasjoner og markeringer mot menneskerettighetsbrudd i Kina. I går var det tilsvarende protester i London, og når ilden ankommer San Fransisco ventes det store markeringer mot kinesiske myndigheter der også.

Hva synes du om denne formen for protester og demonstrasjoner? Bør norske idrettsutøvere la være å stille opp på åpningsseremonien? Hva med politikerne? Har idrett og politikk ingenting med hverandre å gjøre? Skriv en kommentar nedenfor da vel.

Les også dette

0 kommentarer ↓

Ingen kommentarer hittil... Bli den aller første som kommenterer dette ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Skriv en kommentar