Judo UnleashedRating: ★★★★★

Judo Unleashed er rett og slett en veldig bra bok om judo. Den tar for seg de aller fleste teknikkene i judo - både kast- og kontrollteknikker. Forfatteren av boka heter Neil Ohlenkamp, og han er en meget anerkjent og etterspurt amerikansk judotrener.

Boka passer etter min mening både for nybegynnere og mer erfarne judoka. Den beste sammenligningen jeg kan tenke meg av innnholdet må være Kodokan Judo skrevet av Jigoro Kano.

Det finnes mange bøker som tar for seg judoteknikker, men denne boken slår de aller fleste jeg har lest ned i støvlene. Den viktigste årsaken til det er rett og slett av bildene i boka er utrolig lekre. Fotografen har vært flink med lyssettingen.

Dessuten er layouten moderne og innbydende.

Forfattere: Neil Ohlenkamp
Antall sider: 159
Forlag: The McGraw-Hill Companies
ISBN: 0-07-147534-6

Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også