August BuschHan er kreativ, villig til å ta sjanser og ikke redd for å utfordre vedtatte normer og regler. August Busch IV er snart klar til å overta et av verdens mest suksessrike selskap - Budweiser. Busch IV lever et aktivt og risikofylt liv når han ikke arbeider. Han er glad i fart og har vært involvert i flere bilulykker - noen med tragisk utgang for passasjerene. Han kjører Harley Davidson og speedbåter.

Budweiser-sjefen Busch III (født i 1938) - faren til Busch IV (født i 1965) - er meget fornøyd med sønnens innsats for firmaet. Busch IV er nemlig leder for markedsføringsavdelingen til Bud, og han står bak alle de utradisjonelle reklamene til dette tradisjonsrike ølproduserende selskapet. (I disse reklamene møter vi blant annet kameloner, frosker og alligatorer som elsker Budweiser-øl.)

I de senere årene har Budweiser utviklet sine virksomheter til å bli svært mangfoldige og omfattende. Som mange andre store selskaper ønsker Budweiser å bli en renere merkevare med et større fokus på livsstil enn på produkter.

Busch IV trener to ganger hver dag. Han har svart belte i kampformene judo, taekwondo og hapkido. For Ã¥ rekke to økter om dagen, stÃ¥r Busch IV opp klokken 05.00 hver morgen. “Man kan ikke beseire verden, dersom man sover lenge om morgenen,” sier August Busch IV.

Kilder: Fortune Magazine, 13. januar 1997 (Patricia Sellers)
Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også