Rating: ★★★★☆

Slåsskultur i teori og praksisDette er en bok som tar for seg temaer som kroppsøving, idrett, slåssing og vilter lek. Jeg arbeider til daglig som lærer på en ungdomsskole, og boken er derfor ekstra interessant for meg.

Som vanlig synes jeg den teoretiske og historiske delen av boka er best. Selvsagt er teknikkdelen også verdt å få med seg; man kan jo ikke snakke om teori hele tiden, men litt åndelig og faglig input er greit for alle.

Boken tar også for seg regler, grensesetting, voldelige gutter og mange andre aktuelle problemstillinger.

Dessverre er boken altfor kort, og derfor får den ikke topp karakter hos meg.

Forfatter: Michael Blume
Antall sider: 124
Forlag: Cappelen Akademisk Forlag
ISBN: 82-02-23014-4
Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også