Best JudoRating: ★★★☆☆

Beklager, men denne berømte judoboken var ikke noe for meg. Det hjelper ikke at Isao Inokuma og selveste Nobuyuki Sato står ansvarlige for innholdet. Det hjelper heller ikke av Yasuhiro Yamashita demonstrerer flere av teknikkene. Boka er ikke dårlig. Den er faktisk slett ikke så ille, men den har absolutt ikke noe nytt å komme med. Alt som står her finner du i flere andre judobøker også.

Boken innledes med en del som tar for seg grunnleggende judoferdigheter som posisjoner og fallteknikk. Deretter kommer et kapittel med kastteknikker så kommer en del om kontrollteknikker, kombinasjoner, og til slutt kan du lese om treningsmetoder eller rettere sagt treningsøvelser som ikke er satt inn i noe system.

Forfattere: Isao Inokuma og Nobuyuki Sato
Antall sider: 255
Forlag: Kodansha
ISBN: 978-4-7700-1286-9

Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også