Judo

[rating:0.5]

Det beste man kan si om denne boken er at den har et fint omslagsbilde av Yasuhiro Yamashita. Boken tar utgangspunkt i en judokamp. Det er jo egentlig en kreativ og god ide, men gjennomføringen står ikke helt i stil. Boken støter på flere problemer.

For det første forholder boken seg til kampreglementet. Det er sikkert godt ment, men siden boken ble publisert i 1988 har reglementet endret seg en god del. For det andre er det ganske uinteressant å lese om en kamp som foregår i hodet til forfatteren. Det hadde vært mye bedre å ta utgangspunkt i en reell kamp.

For det tredje er bildene i boken håpløst gammeldagse. Boken inneholder stort sett kun oppstilte bilder. Bildene ser forøvrig ut som om de er tatt en gang på 70-tallet, og det kan de godt være siden boken kom ut i 1985.

Forfatter: Geof Gleeson
Forlag: A&C Black
ISBN: 0-7136-5589-5

Les også dette:

Stikkord: