The Bruce Lee Story


Det er kun noen ytterst få av oss som kan være på reise gjennom livet uten å oppleve at familie eller nære venner faller bort. Å forholde seg til døden er ikke enkelt, for å si det mildt, og de følelsesmessige arrene kan vare i årevis.

Vi kjenner historien til Bruce Lee, og uansett hva vi mener om hans skuespillertalent og hans ferdigheter i kampformer, kan vi sikkert være enige om at han var en enestående og mystisk, nesten mytisk, person.

I denne boken forteller Linda Lee historien om sin ektemann og far til dere to barn Brandon og Shannon. Selv om det meste er kjent fra før, så synes jeg det er noe helt spesielt med å få det fortalt av enken etter Bruce Lee. Det blir nært.

Mange bilder fra det private arkivet gjør denne boken levende og interessant. Anbefales!

Forfatter: Linda Lee
Forlag: Ohara Publications Inc.
ISBN: 0-89750-121-7

Stikkord: ,