JudoMania Online

informasjon om judo og selvforsvar

Zen Bound

Skrevet av Arne Midtlund - 26.03.2009

Zen Bound er et avslappende spill – på grensen til det meditative. (Derfor omtales det på judosidene mine.) Det går i korte trekk ut på å surre et tau rundt trefigurer… Jo mer du klarer å dekke til ved hjelp av tauet, desto mer poeng får du. Dessuten er det viktig å bruke så lite tau som mulig. Spillet har ingen begrensning når det gjelder tid, og musikken er avslappende. Det eneste negative er vel at batteriet sliter litt når du spiller Zen Bound.

Spillet er delt inn i to hovedgrupper med figurer, og det er tilsammen 51 figurer som skal surres inn med tauet. En tredje gruppe med figurer vil dukke opp i en oppgradering av programvaren.

Etter å ha surret inn gjenstanden med tau får du poeng i forhold til hvor mye av overflaten. 70 % gir deg en blomst, 85 % gir deg to, og 99 % gir det tre blomster. Det er selvsagt om å gjøre å få flest blomster.

Zen Bound er et fantastisk spill, og det kommer fra en som egentlig ikke liker å spille dataspill (enten de befinner seg på tv, data eller telefonen). Selv ikke iPhone-spill har jeg hatt særlig sansen for. Egentlig bra fordi enhver ledig stund bør brukes til å tenke på judo. Men hvis man likevel har en ledig stund, så kan dette spillet virkelig være noe å satse på. Blant annet er spillet faktisk avslappende. Og det kan jo være greit i en hektisk hverdag.

Prisen er 29,- Løp og kjøp!

Les også dette

Del dette med andre

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • MySpace
  • email
  • PDF
  • RSS
Følg JudoMania Online Del dette på Facebook

1 kommentar til “Zen Bound”

  1. [...] JudoMania Online added an interesting post on Zen BoundHere’s a small teaserZen Bound er et avslappende spill – på grensen til det meditative. (Derfor omtales det på judosidene mine.) Det går i korte trekk ut på å surre et tau rundt trefigurer… Jo mer du klarer å dekke til ved hjelp av tauet, desto mer poeng får du. Dessuten er det viktig å bruke så lite tau som mulig. Spillet har ingen begrensning når det gjelder tid, og musikken er avslappende. Det eneste negative er vel at batteriet sliter litt når du spiller Zen Bound. Spillet er delt inn i to hovedgrupper med f [...]

Skriv en kommentar