informasjon om judo og selvforsvar

Jentene knuste gutta i Nike+ iPod-duell

Skrevet av Arne Midtlund - 20.04.2009

nike

Jeg har tidligere skrevet en omtale av Nike+ iPod, og blant annet har jeg snakket positivt om funksjonen der du kan konkurrere både med og mot andre i ymse utfordringer. En ganske ny og mye omtalt utfordring har vært Men vs Women. Nå har resultatet av konkurransen kommet.

På verdensbasis vant mennene, men her i Norge vant jentene en knusende seier. VG skriver:

I Norge var hekkeløper Christina Vukicevic og popsanger Tone Damli Aaberge ambassadører for jentelaget, og de er i dag strålende fornøyd med å innkassere seieren.

I den norske utgaven av løpet kunne du melde deg på Andreas Håtveit (vinner av X-games 2008), Jaysuma Saidy Ndures (sprinter) herrelag eller Tone Damli Aaberg og Christina Vukicevic’ lag. Kvinnelaget løp 9543 km og herrelaget løp 5324 km. I Norge deltok 1560 løpere totalt.

Resten av verden

Hver mann bidro i gjennomsnitt med 14,45 km og hver kvinne bidro med 8,77 i snitt. Dette er altså total løpelengde, så det var ikke så mye å skryte av egentlig… Det lengste et menneske løp på én dag var 90,4 km, så da begynner vi å nærme oss galskapen.

Du kan lese mer om utstyr og Nike+ iPod på denne siden.