#

JudoMania Online

informasjon om judo og selvforsvar

Twitter

Skrevet av Arne Midtlund - 22.03.2009

twitter-njjk-20090322

Twitter er i ferd med å bli ganske populært på nettet. Kjente folk som Barack Obama, Al Gore, Britney Spears, Lillebjørn Nilsen, Are Kalvø, Coldplay og Arbeiderpartiet bruker Twitter.

Twitter kan brukes på mange måter, men det hele koker gjerne ned til en kort melding om hva som skjer akkurat nå. Litt som når du oppdaterer statusen din på Facebook. (Twitter kan forresten samkjøres med Facebook slik at du oppdaterer begge stedene ved å skrive en melding på Twitter.)

Nytteverdien kan sikkert diskuteres, men hvis du for eksempel har en nettside du ønsker å følge med på, en person du er opptatt av, en judoklubb du vil følge med på, så kan Twitter hjelpe deg med dette.

Både JudoMania og NJJK (som er klubben min) har Twittersider som du kan følge med på. Lag deg en Twitterkonto (superenkelt og gratis), og så kan du følge med på hva som rører seg i hodene til noen av NJJK-folka og han som lager JudoMania Online.

Les mer om Twitter på Wikipedia.

Les også dette

Del dette med andre

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • MySpace
  • email
  • PDF
  • RSS
Følg JudoMania Online Del dette på Facebook

Skriv en kommentar

Plugin by wpburn.com wordpress themes
-->

Most Commented