JudoMania Online

informasjon om judo og selvforsvar

Nike + iPod

Skrevet av Arne Midtlund - 10.11.2006

Nå har jeg løpt mange turer med den avanserte skrittelleren som er lagd av Nike og Apple. Så langt synes jeg dette virker veldig bra. Her er en liste med pluss og minus (Listen er oppdatert et par ganger siden den ble lagt ut):

+ motiverende med lagring av prestasjoner på nett
+ kjempeflotte grafer på Nike+ nettsidene
+ mange muligheter for tilpassing til løpestil
+ mulig å sammenligne seg med andre
+ mulig å sette egne mål for treningen
+ “powersong” fungerer bra
+ du kan gi øktene navn (enklere å huske/sammenligne)
+ Sport iMix

Oppdatert:
+ du kan legge inn løypene dine ved hjelp av Google Maps
+ du kan utfordre andre eller delta i utfordringer på nett
+ masse kult treningstøy hos Nike (se etter Nike+)
+ Nikeplus-nettsidene oppdateres stadig med nye funksjoner og morsomme elementer

- ingen treningsmusikk i den norsk iTunes Store
- vanskelig å regulere lyden etter at man har startet
- litt vanskelig å treffe knappene på iPod-en
- intensitet kan ikke måles fordi pulsen ikke registreres

Nike+ og Apple har mer informasjon om pruduktet.

Les også dette

Del dette med andre

 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • MySpace
 • email
 • PDF
 • RSS
Følg JudoMania Online Del dette på Facebook

8 kommentarer til “Nike + iPod”

 1. Alina says:

  Heia,
  Jeg bruker også iPod til joggingen. Hvilke ørepropper bruker du? Jeg syns det er skikkelig tungvindt med de standarde øreproppene som følger med iPod. Det kan jo hende at jeg har ikke-standarde ører da men..

 2. For meg fungerer de ordinære øreproppene helt greit. Sennheiser PMX70 Sport (ørepropper) kan kjøpes for 369,- via Apple Store. De får ganske god kritikk mange steder. :-)

 3. Alina says:

  Ja, jeg vurderer å prøve de. Men de finns bare i grønt! Damn! :-(

 4. Kanskje det dukker opp noe nytt på Macworld i morgen? Eller kanskje ikke, men vi får jo håpe at Nike og Apple utvider vareutvalget litt og kanskje presenterer mer tilbehør til Nike+ iPod etterhvert (deriblant ørepropper) :P

 5. Jeg bruker de små til Koss. Det er liksom som ørepropper av skumgummi som man tar litt vann på, og trøkker dem inn. Stenger ute støy, og sitter veldig bra. Tror jeg betalte rundt 300 for dem på Helkjøp.

 6. Et lite øyeblikk trodde jeg du mente skøyteløperen :-) Men det gjorde du jo ikke. Jeg har aldri prøvd sånne plugger som man stapper inn i øret. Er ikke det litt rart å stenge all annen lyd ute?

 7. tom-erik says:

  hei jeg er en elev av arne midtlund han er den beste læreren jeg har hatt

 8. Hei, Tom-Eric. Det var da veldig hyggelig. Du legger kanskje merke til at jeg har moderert meldingen din? Viktig å passe språkbruken på Internett, vet du ;-)

Skriv en kommentar