Grasrotandelen

Fra 1. mars 2009 har Norsk Tipping hatt en ordning som gjør at du kan velge hvem som skal motta inntil 5 % av beløpet du spiller for. Jeg oppfordrer deg til å støtte din judoklubb. (Hvis du ikke er medlem i en judoklubb oppfordrer jeg deg selvsagt til å støtte oss i NJJK.)

Fra og med mars 2009 har man blitt gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen møter deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Hvis du vil støtte NJJK, sender du følgende sms til 2020 (gratis): GRASROTANDELEN 983245536

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

Les også dette

https://judomania.org/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png https://judomania.org/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_48.png https://judomania.org/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png https://judomania.org/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

About the Author

Jeg heter Arne Midtlund (f. 27.11.1971), og jeg har trent judo siden september 1983. I 1989 graderte jeg meg til 1. dan, og jeg var da blant de aller yngste i Norge med svart belte i judo. I løpet av de årene jeg har trent judo, har jeg fått mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele med andre, blant annet gjennom disse sidene. Favoritteknikkene mine i judo er dropdown seoi nage og ko uchi gari. Jeg er helt klart mest glad i tachi waza. Jeg har stor erfaring som trener - både i klubb og krets. Utøverne jeg har vært trener for har vært alt fra nybegynnere til landslagsutøvere - både jenter og gutter, unge og gamle. Dessuten har jeg vært med på å arrangere flere selvforsvarskurs for barn, ungdom og kvinner. Jeg har deltatt i mange konkurranser - både som representant for klubb og krets, og jeg har vært utøver i rekrutteringsgruppen til landslaget i judo. De siste årene har jeg ikke deltatt i konkurranser, men jeg er fortsatt aktiv som trener både i judo og i andre kampformer. I tillegg arbeider jeg som lærer i kroppsøving i grunnskolen. For tiden er jeg medlem i NJJK. I løpet av de siste 25 årene har jeg tilegnet meg en del erfaringer og ganske god innsikt i flere kampformer. Jeg har blant annet trent shotokan karate, taekwondo, hapkido, aikido og jujutsu. Dessuten har jeg en del kunnskaper om jeet kune do, kendo, iaido og wing chun gung fu.