Kyra GracieJeg har tatt en liten kikk på hvilke ord og uttrykk folk søker på før de lander på JudoMania Online. Det er ganske interessant å se at de aller fleste som kommer hit ikke er ute etter judosaker i det hele tatt. Det burde kanskje være et dårlig tegn. Men realistisk sett så bør det være slik. Det er bare litt over 3000 judoka i Norge - rett og slett.

Hva er det leserne mine er ute etter da? Hvorfor kommer de hit? Her er de fem mest populære søkene med det suverent mest brukte søkeuttrykket nederst på siden.

5. Robert van de Walle

Det femte mest populære søket på JudoMania Online er Robert van de Walle. Jeg aner ikke hvorfor. Fyren er selvsagt legendarisk og dyktig i judo, men akkurat hvorfor han er mer populær enn buddhisme og Laetitia Casta er ikke så godt å si.

4. Kata guruma

Her er en annen nøtt: Kata guruma. Det er selvsagt et vakkert kast, populært kalt brannmannskast. Den som blir kastet får gjerne et luftig svev, og teknikken er populær på oppvisninger. Les mer om kastteknikker på disse sidene:

Kata guruma

3. MAKVISE

MAKVISE er en forkortelse som står for motivasjon, aktivitet, konkretisering, variasjon, individualisering, samarbeid og evaluering. Alle disse ordene er nyttige å huske på for dem som driver med treningsplanlegging.

2. Frukt

1. Kyra Gracie

Kyra Gracie

Jeg vet ikke hvorfor folk er så opptatt av Kyra Gracie, men jeg skulle tro at det er fordi hun er ganske flink i brasiliansk jujutsu som jeg har skrevet litt om her på JudoMania Online. Saken er i alle fall den at Kyra Gracie er over dobbelt så populært søkeuttrykk som nummer to på lista.

Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart