Nå som høstmørket virkelig har kommet er det veldig viktig å gjøre seg synlig i trafikken (eller i skogen for den saks skyld).

Husk at enten du bruker refleks, refleksvest eller treningstøy med refleksstriper og -markeringer, så mister det aller meste av slikt utstyr mye af effekten etter en sesong. Hvis du leser vaskeanvisningen på refleksvester, så vil det som regel stå litt informasjon om hvor mange vaske plagget tåler.

Refleksvester trenger ikke å koste all verden. Kanskje mange av dere til og med har fått mange tilsendt i posten fra ulike firmaer i forbindelse med at det ble påbudt med slike vester i biler.

Nedenfor ser du for øvrig hvor dårlig form man blir i etter å ha vært skadet i 2 måneder. Det hjalp ikke å løpe med refleksjakke fra Nike. Håper at jeg kan komme tilbake i akseptabel form snart. For ordens skyld tør jeg nevne at løypa starter med 3 km nedoverbakke, før den avsluttes med 5 km stigning.

Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også