AshiwazaAshiwaza inneholder beskrivelser av fire grunnleggende feiinger: de ashi barai, okuri ashi barai, harai tsurikomi ashi og sasae tsurikomi ashi. Judo er kjent for sine sterke feiinger, og disse fire teknikkene bør være en del av grunnutrustningen til enhver judoka.

Ashiwaza er bygd opp på samme måte som de fleste flotte bøkene fra Ippon-forlaget. Først får du litt litt informasjon, deretter litt historikk og begrunnet synsing, og til slutt teknikkene med aktuelle bilder, tegninger og eksempler.

I Ashiwaza er det ganske mye tekst, og det er ikke rart for Sato er blant judoens mest kjente utøver og trener. Her får du klassisk judo på sitt beste beskrevet av en som virkelig vet hva han snakker om.

Rating: ★★★★☆
Forfatter: Nobuyuki Sato
Forlag: Ippon Books
ISBN: 0-9518455-5-1
Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også