Rating: ★★★★★

Judo A Sport And A Way Of LifeVed hjelp av gode bilder og korte, greie beskrivelser får vi et innblikk i judoteknikker, reglement og andre helt sentrale deler av kampformen judo. I stedet for å liste opp en hel haug med teknikker, har man i stedet valgt å fokusere på de vanligste med presise forklaringer. Dessuten legges det vekt på at teknikkene utføres ulikt av ulike utøvere, men at prinsippene bak alle teknikkene er de samme like vel.

IJF har lagd en morsom, lærerik og interessant bok om judo. Denne boken ineholder nyttig informasjon, sjeldne bilder, vitsetegninger, anekdoter og statistikk. Velskrevet er den også. Anbefales!

Forfattere: Michel Brousse og David Matsumoto
Antall sider: 164
Forlag: IJF
ISBN: Ikke tilgjengelig
Del på FaceBookPost to MySpace!Gi Kudos til denne saken! Send til Klikkbart


Les også